2018-10-16 13:00:34• hírek • Bede Emőke

Végezni akart feleségével a szatmári férfi

Megdöbbentő esetről számolt be a szatmári törvényszék melletti ügyészség: egy helybeli férfi, F. I. sokkoló kegyetlenséggel akart véget vetni felesége életének.

Az ügyészség által összeállított jegyzőkönyvből tisztán kiderült, F. A., a bántalmazott nő, épp a gyermeke fürdetéséhez készülődött október 9-én, az esti órákban, amikor konfliktusba keveredett férjével. A vita hevében F. I. hajánál fogva ragadta meg a feleségét, majd meglökte őt. A nő elesett, fejét beverte a csempébe. A feldühödött férfinek még ez sem volt elég, ugyanis egy kezébe kerülő kalapáccsal többször is lesújtott F. A. koponyájára. Miután a nő már eszméletét vesztette, kihúzta őt a fürdőből a szobába, majd kiment a lépcsőházba, s arra kérte a szomszédokat, hívjanak azonnal mentőt. 
 

Az ügyészség kérésének helyt adva a bíróság úgy döntött, F. I. 30 napra előzetes letartóztatásba kerül emberölési kísérlet gyanúja miatt. A félholt állapotra vert nőt egyébként először a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, majd innen továbbküldték Nagybányára a rendkívül súlyos sérülései miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: